maanantai 31. lokakuuta 2011

Putkimies pelasti päivän =)

Putkari hoiti tänään hommansa loppuun, joten valtakunnassa kaikki taas hyvin. Vihdoin ja viimein saatiin wc:tkin käyttöön, joten enää ei tarvitse juoksennella pöpelikössä tai lähteä huoltoasemalle piipille. Kaikki koneet ja laitteet toimii ja mikä parasta -keittiössä voisi jo laittaa vaikka ruokaa =) Putkari oli ollut kovassa vatsataudissa ja siksi ei ollut päässyt sovittuna aikana tulemaan. Oharit siis anteeksiannettu.

Seuraavaksi pitäisi hoitaa iv-katselmus alta pois, jotta päästäisiin tekemään muuttotarkastus. Pientä turhautuneisuutta aiheuttaa iv/kvv-vastaavamme, jota ei olla saatu kiinni. Toivotaan, että hän on kuitenkin hoitanut asian eteenpäin, ettei tarvitse ikuisuuksia odotella. Nyt yksikin päivä tosin tuntuu ikuisuudelta.

Pukkilasta ei tänään(kään) toimitettu laattoja, joten jossain lienee taas menty persiilleen. Joskohan asia huomenna selviäisi. Keittiön välitilan laattojen lisäksi uupuu enää yksi keittiön yläkaapeista, joka toivon mukaan on tilauksessa. Sitäkin on odoteltu jo useita viikkoja. Takka-asentaja kävi myös tänään hoitamassa työnsä tyylikkäästi loppuun. Kiitoksena toimivasta takasta asentaja sai savuviinat mukaansa kotimatkalle.

Tänään siivoiltiin paikkoja ja ajateltiin, että jokohan sitä kehtaisi muuttaa sisään... Tekisi niin mieli =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti