sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kärsivällisyys koetuksella...

Pientä edistymistä on tapahtunut viime päivinä, mutta tosin vain pientä. Ulko-ovi on vaihdettu väliaikaisen oven tilalle ja sisätiloissa on siivottu ja laiteltu tapettia seinään - tosin vain yhden lapsen huoneeseen, koska ei olla osattu vielä päättää muiden huoneiden värimaailmaa. Valkoisella mennään siis aluksi ja ajan kanssa katsellaan, mitkä värit lopulta valtaavat talon.

Pientä hermostumista alkaa olla pinnassa, sillä putkari teki viikko sitten oharit. Oli sovittu maanantaille tapaaminen, jossa oli tarkoitus käydä talotekniikka läpi heti töiden valmistuttua. Miestä ei sittemmin ole näkynyt - oli kuulemma sairastunut. Hippasen ottaa kupoliin se, että puolen päivän homman takia koko projekti seisoo. Iv-katselmusta ei voida tilata ennen kuin putkari on hoitanut hommansa loppuun. Kohta alkaa kuraa ropista myös Pukkilan suuntaan, joka ei onnistu toimittamaan meille oikeita keittiön välitilan laattoja. Ensimmäiset laatat oli väärää sävyä, seuraavat oli hajonneet jo ennen kuin edes ehtivät saapua meidän tontille, joten kuljetusliike oli palauttanut ne takaisin Pukkilalle. Reilu viikko sitten ilmoittivat Pukkilalta, että laittavat uudet laatat tulemaan. Ovat ilmeisesti tulossa todellisella etana-postilla, kun näin kauan kestää...

Kastelli puolestaan hoitaa omaa osuuttaan edelleenkin erityisen mallikkaasti. Kastellin nokkamies pitää meidät hyvin ajantasalla ja on tarttunut kaikkiin ilmoittamiimme ongelmiin välittömästi. Toivottavasti Kastelli saa yhteistyökumppaninsa pikaisesti ruotuun, jotta me pääsemme sopimaan muuttotarkastuksen mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti