sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ihana terassi, ihanat liukuovet =)

Tänään tehtiin töitä ja saatiin aikaan näkyviä tuloksia. Terassin taso on nyt valmiina ja kodinhoitohuoneen edessä on portaat, vaikka alla olevasta kuvasta ne vielä puuttuvat. Talo on myös sähköistetty sisältä ja ulkoa, joten voitiin jatkaa hommia vaikka ilta alkoi jo pimentyä. Nyt alkaa olla se hetki, kun muuttokuormaa aletaan pakata. Ei voi mennä enää kauaa h-hetkeen. Huomenna saadaan asentajalta henkilökohtainen käyttöopastus kodin laitteisiin, kuten iv-koneen käyttöön ja jonkinlainen virstanpylväs lienee sekin, että huomisesta alkaen meillä on raksalla (vai pitäisikö sanoa jo kotona?) käytössä vessanpönttö =) Ihmeen hyvin sitä onkin tultu toimeen ilman...

Tänään saatiin vihdoin ja viimein Kirenan liukuovet paikoilleen ja hyvältähän ne näyttää, ei voi muuta sanoa. Asennuskin oli helppoa aivan kuten lupasivat. Nyt hankitaan enää sisuskalut komeroon ja päästään viemään tavaraa paikoilleen. Vihdoin. Loppusiivousta päästään kenties aloittamaan jo huomenna, koska yläkerta taitaa olla huomenna puolilta päivin kokonaan valmis =)

Terassin kaiteet tehdään vasta ensi keväänä, mutta tanssithan tässä voi järjestää jo ilmankin. Tilaa riittää =)

Ulkovalot on tosi jees ja itse kylvetty nurmi voi vihreästi.

Näiden ovien taakse mahtuu tavaraa.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Talo näyttää hienolta! Olisin kiinnostunut ovatko nuo syöksytorvet mustat vai tumman harmaat? Onko kuvapläjäys vielä valmiista talosta tulossa? ;)

    VastaaPoista
  2. Heips!

    Syöksytorvet on tumman harmaat. Pahoittelut, että vastaus on kestänyt.

    VastaaPoista