keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Takkatulta ja työmiehiä

Tänään poltettiin vihdoin ja viimein varovaisesti ensimmäiset puulastut takassa. Näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen voisi sanoa, että tuntuu hormi vetävän. Oltaisiin voitu aloittaa takan käyttäminen jo aikoja sitten, mutta jostain syystä se on aina jäänyt muiden tekemisten jalkoihin. No nyt asia on korjattu ja pikkuhiljaa poltellaan takkaa kuntoon.



Tänään talolla hääräsivät niin sähkö- kuin putkimiehetkin. Sähkömiehet taisi saada työnsä aika lailla valmiiksi, mutta putkarit jatkaa hommia vielä muutaman päivän. Yllätyimme tänään, kun huomasimme, että kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa, vaatehuoneessa ja molemmissa vessoissa sekä keittiön välitilassa oli valaisimet asennettuina. Iloinen yllätyshän se oli, koska emme olleet ajatelleet, että ne kuuluisivat talopakettiin. Valaisimet miellyttivät silmääkin vielä, joten säästettiinpä valaisinbudjetista jonkin verran =)

Näin pimeänä iltana oli kiva oleskella talolla, kun sai valot päälle. Myös ulkovalot oli asennettu ja ovikellokin oli ilmestynyt oven viereen. Ilmanvaihtokone oli paikoillaan ja lämminvesivaraaja. Vielä viimeinen rutistus ja sitten päästänee muuttohommiin. Ikioma ulko-ovemme saapui tänään tontillemme ihan oikean värisenä ja valmiina asennettavaksi väliaikaisen oven tilalle. Keittiön välitilan laatat tulevat toivon mukaan huomenna. Aluksi tulleet vääränväriset laatat haettiin jo pois ja Kastellin vastaava pyysi ilmoittamaan välittömästi, kun oikeat laatat on saapuneet perille. Keittiön yhtä kaappia odotellaan edelleen.

Kohta päästään nauttimaan omasta kodista. Jos kaikki menee hyvin niin muuttopäivä sovitaan ensi viikolla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti