tiistai 29. marraskuuta 2011

Maali =)

Blogin päivitys on jäänyt viime aikoina, mutta tiedoksi kaikille lukijoille, että olemme maalissa!!! Uutta kotia asutaan ja viimeisetkin katselmukset menivät sujuvasti läpi. Kattavampi päivitys ja huikeita kuvia tulossa heti, kun sisustamiselta jää aikaa =)

Lopputarkastus ja puolet pihasta on edelleen tekemättä, mutta pääasia -> sisäänmuutto on ollut se suurin odotuksen aihe, joka nyt siis on jo mennyttä elämää. Pihatyöt jatkuvat ensi keväänä ja tupaantuliaiset pidetään heti, kun lumi sataa maahan ja pihan keskeneräisyys peittyy lumipeitteen alle. Yleiset tunnelmat koko projektista ovat positiiviset ja rohkenemme suositella rakentamista sitä harkitseville.

Palataan agendalle piakkoin kuvapläjäyksen kanssa. Ensin vähän levätään ja huokaistaan helpotuksesta. Mahtava fiilis =)

13 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!! :) Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! T. Reija

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen blogi, täytyykin lukea läpi. :) Meillä alkoi Kastellin CityEconomy 120 -muuttovalmiin rakennus Vihtiin. Kiva että teillä tuntui menevän Kastellin kanssa asiat hyvin!

  Olen alkanut myös kirjoittelemaan blogia:
  http://talonrakentaja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Hei, eksyin blogiisi sattumalta.
  Mielenkiintoista lukea teidän projektista, kun itsekin rakennutamme Kastellin CityEconomya. Ymmärsinkö oikein, että olette päässeet muuttamaan viikkoja aiemmin sovitusta luovutuspäivästä?

  VastaaPoista
 5. Talo näyttää upealta!
  Täällä jo lisäkuvia odotellaan! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kovasti ja pahoittelut, että kuvapäivityksen tekeminen on kestänyt ja kestänyt. Se on kyllä tulossa =)

  Anonyymi: Kastellin kanssa oli alkujaan sovittu, että pääsemme muuttamaan tammikuussa 2012 viikolla 3. Todellisuudessa luovutus tehtiin sitten jo marraskuussa viikolla 47, jolloin pääsimme muuttamaan sisään eli reilusti etuajassa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja onnea uuteen kotiin. Hyvä ja innostava blogi. Löysin jopa itseäni vaivanneen tiedon kastellin perustusmalleista ja maanrakennuksesta muutenkin.

  VastaaPoista
 8. Mahtava blogi. Meillä on menossa laminaatin valinta ja Tammi Rustic hieman kiinnostaa, mutta päätökset ovat yllättävän vaikeita. Kokonaiskuvaa on vaikea saada pienestä näytepalasta. Oletteko olleet tyytyväisiä Rusticin melko voimakkaaseen ja vaihtelevaan kuviointiin näin jälkeekin päin?

  T.Petri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiaan ei olla kyllästytty. Valinta olisi sama vieläkin. Kestää hyvin myös koiran joka on koetellut kämppää jo yli vuoden ajan. Toki koira on joutunut luistelemaan liukkaalla pinnalla mutta on senkin oppinut.

   Poista
 9. Hei, meilläkin alkaa Kastelli Economyn rakentaminen toivottavasti vielä tänä vuonna. Olisiko mahdollista saada vielä tässä vaiheessa kuvapäivitystä talostanne, koska pohjapiirustuksen perusteella talonne näyttää samalta kuin meille tuleva.

  Onko talossa jotain, minkä tekisitte toisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hertta. Emme ole aikoihin käyny blogissamme ja vasta huomattiin kommenttinne. Joko on talo pystyssä? Aiomme laittaa vielä sisä- ja ulkokuvia kodistamme kunhan saadaan aikaiseksi :). Talossa ei sinäänsä ole mitään vikaa, mutta säilytystiloja saisi olla enemmän ja isommat ikkunat.

   Poista