keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Unelmasta toteutukseen

Viime keväänä saimme loistoidean: Rakennetaan paritalo yhdessä mieheni sisaren perheen kanssa. Molemmat perheet olimme sellaisessa elämäntilanteessa, jossa haimme uusia ratkaisuja asumiseen. Aloimme heti ottaa selvää rakentamiseen liittyvistä asioista ja samassa alkoi tontin metsästys. Mieheni sisaren perhe päätyi kuitenkin ostamaan asunnon, joten he jättäytyivät projektista jo alkumetreillä. Itse sen sijaan jatkoimme eteenpäin ja huomasimme käyttävämme yllättävän suuren osan ajastamme rakentamisen suunnitteluun ja talopakettien vertailuun.

Nyt puoli vuotta myöhemmin tilanne on se, että tontti on hankittu, hankesopimus Kastellitalosta tehty, yhteistyökumppanit projektiin jotakuinkin hommattu ja aikataulu lukkoon lyöty. Vielä viimeisiä yksityiskohtia projektin suunnittelun ja hallinnan kannalta on käytävä läpi, mutta aikalailla näyttäisi homma olevan viittä vaille valmiina käynnistymään.

Meidän tontilla kasvaa mustikoita ja puolukoita, nam!

Ajateltiin aloittaa bloggaus, jotta ystävät kauempaakin pysyisivät ajantasalla projektimme etenemisestä ja miksei myös muut asiasta kiinnostuneet. Ja toisaalta on kiva itsekin sitten talon valmistuttua lukea muistoja rakentamisajalta =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti