keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tarkistuskuvat valmiit

Tänään tulla tupsahti meidän talon ja autotallin tarkastuskuvat sähköpostiin! Ehdittiinkin jo vähän odotella, kun perjantaiksi on varattu aika rakennusvalvontaan ja kuvien piti tulla jo maanantaina. Ainoa harmitus lienee se, etteivät kuvat olleet sellaiset kuin niiden piti olla =(

Talo oli sijoitettu tontille väärinpäin, vaatehuoneen ovi oli väärään suuntaan ja autotallina oli yhden auton talli varastolla, vaikka meille tulee kahden auton katos varastolla (tai yhden auton katos ja yhden talli, kunhan osattaisiin päättää...). Eipä auttanut turhia mutista. Laitettiin Kastellin yhteyshenkilölle heti viestiä, jotta nämä mokat saadaan pikaisesti korjattua. Huomenna selvitellään sitten Kastellin kanssa, millä kuvilla lopulta perjantaina rakennusvalvontaan suunnataan.

Jos rakentamisen aikana kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, niin tämä oli aikasta pientä vielä. Surkuhan siitä tuli, kun ei kaikki paperilla ollutkaan niin kuin oli ajateltu. Toisaalta mitään korjaamatonta ei ole päässyt tapahtumaan, joten matka jatkuu reippain askelin kohti maalia =)

Huominen on toivon mukaan toivoa täynnä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti