maanantai 20. kesäkuuta 2011

Valmiusastetodistus

Tänään saatiin päivitetty valmiusastetodistus ja kyllähän siitä riemu syntyi, kun lukemat näyttivät 79 %. Ihan mieletön harppaus on otettu projektissa eteenpäin ja muutto omaan kotiin tekee hyvää vauhtia tuloaan. Kummasti jaksaa painaa hommia, kun näkyvää tulosta syntyy päivittäin.

Juhannukseksi taidetaan järjestää istutustalkoot, kun laitetaan naapurin kanssa tonttiemme rajalle koristearonia-aita. Hommaa riittää, kun istutettavan aidan pituus on melkein 30 metriä. Onneksi kaivuri on kaivanut istutuskuopat jo valmiiksi eli ei tarvitse ihan alusta aloittaa. Hintaa tarjouksessa oleville taimille ja mullalle tulee yhteensä noin 500€. Josko sitä veisi tontille puutarhatuolit ja -pöydän niin eiköhän se juhannus sillä tavalla suju mukavissa tunnelmissa vasta istutettua aitaa ihaillen =)

Jaksamista kaikille kanssarakentajille ja muistakaa, että tulee se juhannus ensi vuonnakin =)

Tämä juhannus juhlitaan (lue rakennetaan) raksalla!

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Täällä päin olisi haaveissa saada joku päivä tontin ympärille aita marja-aroniasta. Osaatteko yhtään sanoa, kuinka paljon tuosta 500 eurosta menee taimiin? Jos oikein jaksaisi tinkiä ja tarkkaan suunnitella, voisi lauta-aita tulla halvemmaksi kuin pensasaita, mutta onhan pensasaita paljon nätimpi ja "ilmavampi". Varsinkin syksyisin aronia-aita on kaunis.

    VastaaPoista
  2. Tuusulan kukkatalossa (Pirilän kukkatalo) koristearonian astiataimet on nyt tarjouksessa 29€/10 kpl, joten tuohon meidän aitaan taimet maksaa 232€, kun tarvitaan niitä 80 kpl. Me halutaan tuuhea pensasaita, joten istutellaan taimet 30cm:n välein. Olen katsellut tarjouksia ja mielestäni tämä on ollut ehdottomasti paras. Piiskataimia saa 10 kappaleen nipuissa vieläkin edullisemmin, mutta astiataimet on mielestäni kivempia ja niitä voi istuttaa pitkin kesää =)

    VastaaPoista