maanantai 27. kesäkuuta 2011

Takan kantoa

Tänään tuli pikkanen hoppu, kun kuulimme yllättäin iltapäivällä, että muurari on tulossa huomenna tekemään meille takkaa. Onneksemme saimme kahdella puhelinsoitolla talkooporukan kasaan ja takkatarvikkeet saatiin kannettua sisälle taloon. Kolmen miehen ja kahden naisen voimin homma saatiin hoidettua vikkelään. Suuri KIITOS vielä mukana olleille =)

Ikäväksemme jouduimme huomaamaan, että muutama takan osista oli hajonnut kuljetuksen aikana. Emme voineet enää soitella asiasta minnekään, koska oli jo ilta. Täytyy huomenna heti aamusta soittaa muurarille ja kysyä, miten asia ratkaistaan. Harmillisia vastoinkäymisiä tällaiset, mutta uskomme, että tämäkin ongelma saadaan kyllä ratkottua =)

Aiemmin tänään kaivettiin vielä pätkä ojaa istutettavalle koristearonia-aidalle. Viime viikolla aitaa istutettiin yhteistyössä naapurin kanssa reippaasti yli puolen välin, mutta työ oli pakko lopettaa, koska kaivurikuski oli jättänyt kaivurin parkkiin tulevan aidan päälle. Nyt se ei ole enää tiellä, joten hommaa voidaan jatkaa. Malttamattomasti odotellaan jo, että päästäisiin tekemään nurmikkoa. Hakusessa on ollut puutarhajyrä, mutta mistään emme ole sitä vielä löytäneet. Kaikista paikoista tuntuu olevan jyrät myyty loppuun =( 

Varasto saa hiljalleen sisäseiniinsä villoja ja ulkopuolelle koolinkeja ulkoverhouslautaa varten. Tänään nostettiin myös osa kattotiilistä katolle odottelemaan latomista. Eipä ollut kevyttä hommaa tuo tiilien nostelu. Osa tiilistä jäi vielä nostamatta, joten kuntosalitreeniä vastaavaa puuhaa on siis tiedossa jatkossakin! 

Tässä vielä kuvia:

Nämä takan osat olivat raskaimpia kantaa, mutta hommasta selvittiin kunnialla -kiitos reippaiden ja auttavasiten talkoolaisten.

Näitä osia kanteli naisetkin ilman ongelmia.

Varasto/autokatos valmistuu. Kuva ei ole uusin, joten tästäkin on jo edistytty.

Rikkinäiset takan osat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti