tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kastellin kanssa homma toimii =)

Tänään varmistui, että autokatoksen päätyräystäspellit toimitetaan meille pikapuoliin jälkitoimituksena, joten ei siis vieläkään syntynyt mitään "vääntöä" Kastellin kanssa. Otimme yhteyttä loistavaan myyjäämme, joka otti heti yhteyttä eteenpäin ja puuttuva tavara saatiin matkaan kohti tonttiamme. Täytyypä tähän samaan syssyyn kehaista, että Kastellin työmiehet ovat olleet erittäin huolellisia töissään ja jokainen on siivonnut itse jälkensä vähintäänkin muovisäkkeihin. Meidän tehtäväksi on sitten jäänyt kantaa valmiit säkit tontin reunalle odottamaan kuljetusta kaatopaikalle.

Tänään saatiin vihdoin ja viimein tarkastuskaivoja jatkettua maanpinnan tasolle ja loppuviikosta tulee kaivinkone avuksi täyttämään kuopan ja tasaamaan pihan sekä tekemään meidän ja naapuritontin välille tarvittavan painanteen. Kattotiilejä alettiin nostella tänään autokatoksen katolle, joten jos reippaita jaksetaan olla, niin eiköhän tiilet saada ladottua paikoilleen vielä tämän viikon puolella.

Pihan istutuksille on luvassa jatkoa tuota pikaa, sillä lähetys Viherpeukaloilta saapui. Muutama omenapuu ja perenna löytänee kasvupaikkansa pihaltamme jo huomenna. Viherpeukaloiden kevään mainoslehtistä voi suositella kaikille, jotka ovat laillamme puutarhatöissä peukalo keskellä kämmentä. Lisäksi tilauksen mukana tulee selkeät istutusohjeet ja jos vielä jää jotain epäselväksi, voi myymälään soitella perään. Puutarhan rakentaminen voinee sujua myös kivutta =) Toisaalta, jos haluaa säästää pihatöissä, suosittelen hakemaan kukkia ja kasveja ystävien pihamaalta (tosin luvan kanssa), sillä ne ovat usein terveitä taimia (mikäli siis ovat pärjänneet jo vuosia ystävän pihalla), jotka kestävät hyvin myös talven yli.

Ilmastointiputket alkavat olla paikoillaan ja seuraavaksi ilmeisesti voi odotella sähkömiesten tuloa talolle. Takkatoimituskin on luvassa muutaman viikon sisään, joten kohta päästään (kuulemma) raskaisiin hommiin, kun saadaan kantaa takkatarvikkeet sisälle. Kohta alkaa loma ja sitten on aikaa puuhailla tontilla aamusta iltaan, satoi tai paistoi. Tänä kesänä ei haittaa, koska homma etenee anyway!!!

Kyllä rakentaminen on mukavaa puuhaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti