sunnuntai 21. marraskuuta 2010

3D kuvia meidän tulevasta talosta

Kuten jo aiemmassa kirjoituksessa mainitsimme, olemme piirtäneet talostamme 3D-versiota ilmaisella Google Sketch Up- ohjelmalla. Tässä muutama otos. Homma on vielä kesken, mutta saahan näistä jo ihan kivasti käsitystä siitä, miltä lopputulos saattaa näyttää =)

Tarkoitus on suunnitella piha istutuksineen ja koko talo sisältä tällä ohjelmalla, jotta itse rakentaminen, sekä pihan että rakennusten, sekä sisustussuunnittelu käy todellisuudessakin vaivattomammin, kun tiedetään mitä ollaan tekemässä.


Pihan suunnittelu on vielä tekemättä, mutta nurkassa oleva yksinäinen puu on se, jonka kaava määrää istutettavaksi.


Olemme suunnitelleet yhdelle sivulle aidan rakentamista ja muille pensasaidan istuttamista. Valkoisen aidan toisella puolella on tie, joka kaartuu kuvassa alas vasemmalle. Kahden muun rajan takana on naapuritontit, joista toisessa on vanhempi talo ja toista vasta suunnitellaan rakennettavaksi.


Sisäpihalle tulee ainakin leikkimökki ja istutuksia. Pohdimme vielä, pitäisikö terassille rakentaa kaiteet vai aidata se kivillä ja istutuksilla, kuten Kuopion asuntomessuilla oli yksi upean näköinen terassi tehty.
Lisäilen kuvia, kun suunnitteluprojekti etenee!!!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää blogi jossa rakennetaan Kastellin taloa! Meille valmistuu myös Kastellin Economy-120 talo viittävaille valmiina Lappeenrantaan. Mieheni tekee itse sisäpinnat: laatoitukset, laminaatit, maalaukset, saunan ja keittiön kaappien asennuksen. Takka meille tuli Uuniseppien Katri mallista niin, että mieheni itse pinnoitti sen mieleisekseen. Hommia on minullekin riittänyt siivouksen merkeissä koko ajan ja taitaa jatkossakin riittää! Toivottavasti teilläkin sujuu kaikki niin jouhevasti kuin meilläkin!

    VastaaPoista
  2. Mekin aluksi mietimme viittä vaille valmista, mutta päädyimme sitten muuttovalmiiseen. Uuniseppien takka tulee myös meille mallia "Jatsi", jonka saimme edulliseen messuhintaan =)

    Olisi mukava jakaa kokemuksia muidenkin Kastellin Economyyn päätyneiden kanssa, mutta blogeja tältä saralta ei juuri olla löydetty ja siksipä avattiin oma =)

    Tsemppiä myös sinne teidän projektiin!!!

    VastaaPoista