sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kuvat saapuneet =)

Vihdoin ja viimein saimme perjantaina Kastellilta korjatut pääkuvat pdf:nä tarkistettavaksi. Arkkitehti oli ollut sairaslomalla, joten siksi homma hieman venähti. Kovin ymmärrettävää ja eihän meillä mikään kauhea kiire ole ollutkaan. Kuvat oli muuten piiretty suunnitelmien mukaisesti, mutta autokatos-varaston katto oli piirretty harjakatoksi, vaikka sen pitää olla kaavamääräysten mukaisesti pulpettikatto. Onneksi paperiversiot toimitetaan vasta sitten, kun olemme nämä kuvat muuten hyväksyneet, joten ei tarvitse uusia kuvia lähetellä kolmatta kertaa.

Oli mukava katsella taloa tontilla oikein päin, ja ovien kätisyydetkin oli huomattavasti helpompi tarkistaa, kun taloa ei tarvinnut tuijotella peilikuvana. Nyt vielä kun saisimme Puustellilta kalusteluettelon tulemaan oikein. Ensimmäisessä versiossa oli pientä korjattavaa ja korjatussa versiossa vielä liian matalat keittiön seinäkaapit. Näyttäisi siltä, että sanonta "kolmas kerta toden sanoo" pätee erityisesti meidän projektissa ainakin nyt suunnitteluvaiheessa. Onneksi kärsivällisyyttä riittää =)

Piirrätimme autokatoksen kahden metrin päähän naapurin rajasta, mutta lupaa naapurilta tälle ei ole vielä kysytty, joten ensi viikolla asia on hoidettava. Myös sähköliittymän sopimuspaperit lähtee ensi viikolla Vantaan Energialle mappi-öö:hön odottelemaan ja vakuutuksetkin on tarkoitus hoitaa kuntoon. Oli tarkoitus käydä tontilla kaatelemassa puita, mutta lumi päättikin jo tulla, joten ehkäpä konkreettisiin toimiin päästään todella vasta keväällä lumien sulettua. Sitä odotellessa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti