sunnuntai 28. elokuuta 2011

Valmiusaste 92%

Talomme valmiusaste on tällä hetkellä 92% ja sisustustöitä tehdään kovaa vauhtia. Sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja alakerran wc on laatoitettu. Sisäkatto on paneloitu koko talossa. Kodinkoneet ja kalusteet odottavat asennusta, joka tuskin vie paljoakaan aikaa. Puustellin kalusteet toimitettiin valmiiksi kasattuina. Eteisen lattialaatat vielä odottelevat asennusta. Sisäportaat asennetaan heti kun itse haluamme, mutta ajattelimme laittaa ne vasta viimeisenä. Valitsemamme värit ovat aivan ihanat ja malttamattomina odottelemme, että sisätyötkin saadaan valmiiksi ja pääsemme näkemään, miltä kokonaisuus näyttää.

Eilen siivottiin koko tontti sekä talo sisältä ja hommaa riitti kolmelle useammaksi tunniksi. Ensi viikolla täytyy lähteä taas roskakeikalle. Illalla istuskeltiin ilta-auringossa tontilla ja käytiin naapurin harjakaisissa. Kiitos vaan S & J tarjoiluista ja seurasta =)

Kaikki uusimmat kuvat löytyy isännän kännykästä, joka ei ole nyt käden ulottuvilla. Kuvia tulossa myöhemmin =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti