lauantai 14. toukokuuta 2011

Roskakeikalla

Tänään sai roskakasat tontilla kyytiä. Kärrättiin isäukon kanssa niitä kaksi kuormallista Kivikon sorttiasemalle, joka oli tänään poikkeuksellisesti auki. Yksi täysi pakettiautollinen sekajätettä maksoi 30€, joka oli varsin kohtuullinen siihen nähden, että pelkäsin sen maksavan jopa 70€ kerralta. Ystävällinen mieshenkilö asemalla vielä vinkkasi, että jos puolet roskasta on puutavaraa ja puolet sekajätettä, kustantaa se vain 13,50€. Ajateltiin kyllä käyttää kaikki polttopuiksi kelpaava puujäte lämmittämiseen ja lopuista rakennellaan mitä mieleen juolahtaa. Kuten nyt jo olen innostunut roskakatoksen rakentamisesta, vaikkei vasara ja naulat ole koskaan oikein pysynyt näissä käsissä.

Talon rakentaminen on edennyt mukavasti Kastellin rakentajien voimin. Kovin olemme olleet rakentajiin tyytyväisiä eikä moitittavaa ole. Yhtenä iltana tontilla käytyämme huomasimme, että ulkoverhous oli yhdeltä seinältä jäänyt liian alas. Laitoimme heti tekstiviestin Kastellin vastaavalle, joka ilmoitti, että virhe on huomattu ja se korjataan heti seuraavana päivänä. Näin myös tapahtui, joten valtakunnassa kaikki edelleen oikein mukavasti =)

Autokatos/varasto on saanut viimein päälleen aluskatteen, joten nyt ei ole enää niin paniikkia sen rakentamisen kanssa, kun väliseinän villat on nyt sateelta suojassa. Tänään homma ei edennytkään lainkaan, sillä ukkoseni makasi sohvan pohjalla flunssan kourissa. Sainpahan itse rauhassa keräillä vääntyneitä nauloja katoksen ympäriltä ilman, että olisi pitänyt pelätä naulapyssyn osumia =)

Tässä taas kuvia edistymisestä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti