keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Täällä tehdään perustuksia =)

Viime päivät ovat vieneet projektia vauhdilla eteenpäin. Kiitos siitä onnistuneille urakoitsijavalinnoille! Maatyöt saatiin valmiiksi viime torstaina ja perustusten tekijät aloittivat hommansa maanantaina eli eilen. Näkyvää jälkeä syntyy hyvään tahtiin ja aikataulussa ollaan jopa edellä, joten valtakunnassa kaikki hyvin. Suureksi iloksemme säätkin ovat olleet erittäin suotuisat, joten hyvä tekemisen meininki jatkuu =)

Suurilta ongelmilta ollaan tähän asti vältytty, mutta varauduttu ollaan niitä vastaanottamaan, joten vaaleanpunaisten lasien läpi ei katsella, vaikka aikasta mukavaa hommaahan tämä on tähän asti ollut. Pientä harmia on tuottanut HSY veden kanssa asiointi ja siksi tontille ei vielä virtaa vesi (putkia pitkin), vaikka reilun 4000€:n laskulla jo meitä muistivat. Meillä vaan on tapana maksaa laskut sitten, kun työt on tehty eli HSY hoi, laittakaahan asentajat tulemaan tontille!

Maaurakan jälkeen huokaistiin helpotuksesta, sillä selvisimme ilman dynamiittia ja sen mukanaan tuomaa lisälaskua. Myös urakoitsijan arvio työn hinnasta piti kutinsa, joten lompakkokin on vain sopivasti tyhjentynyt näiltä osin ja budjetti pitää toistaiseksi, vaikka ainahan sitä olisi voinut toivoa vähemmälläkin pääsevän. Toisaalta hyvälle työmiehelle maksaa mielellään!

Alla vielä kuvia viime päivien edistymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti