perjantai 24. joulukuuta 2010

Lupakuvat joululahjaksi

Vihdoin ja viimein saimme odottamamme lupakuvat pdf:nä sähköpostiin. Kolmas kerta toden sanoi ja nyt näyttäisi kaikki olevan kohdillaan. Muutama asia jäi vielä mietityttämään: sähköpääkeskuksen paikka sekä autokatos/varaston pulpettikaton suunta. Olimme ajatelleet, että sähköpääkeskus sijoitettaisiin autokatos/varastoon, mutta kuvissa se on piirretty talon seinään. Olisi mukava kuulla kokemuksianne siitä, mihin olette tontilla sähköpääkeskuksen sijoittaneet ja oletteko olleet ratkaisuunne tyytyväisiä?

Autokatos/varaston (tupla)pulpettikatto on kuvissa alustavasta suunnitelmasta poiketen peilikuvana, mutta ajattelimme, että ratkaisu saattanee toimia paremmin juuri näin. Menemme siis ilmeisesti näillä kuvilla rakennusvalvontaan. Kastelli ilmoitti, että kuvat on lähteneet painoon, joten nyt varmaan uskaltaa varata ajan rakennusvalvontaan, jippii!!! Kovasti on odotettu, että päästään odottamaan lupahakemuksen käsittelyä. Alustavasta aikataulusta on jääty jälkeen jo reippaasti. Onneksi olimme ajoissa liikenteessä, joten itse rakentamisen aloittaminen on edelleen mahdollista suunnitellussa aikataulussa. Eniten jännittää se, että sulaako nyt sataneet ennätyslumet mitenkään meidän suunnittelemassa aikataulussa? Voipi olla, että ensi kevään tulo saattaa kestää... Sitä odotellessa =)

Mukavaa joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Meillä on tonttikeskus autokatoksessa ja pääkeskus teknisesä tilassa. Näin sähkömittarin lukija voi käydä lukemassa mittaria ilman avaimia ja toisaalta räntäsateessa on mukavampi mennä vaihtamaan sulaketta tekniseen tilaan, jonka sisäänkäynti on saman katoksen alla kuin pääsisäänkäyntikin.

    VastaaPoista
  2. Meillä sähkökeskus (pihakeskus) on on sijoitettu roskiskatolksen yhteyteen. Eli katokseen kuuluu tila 200L roskikselle, tila 4:lle lajittelu astialle ja oma osasto pihakeskukselle. Tuo ratkaisu on toiminut hienosti eikä ole pihakeskus näkösällä rumentamassa pihaa.
    Pyydä kuvia jos ratkaisumme kiinnostaa, terppi(vänkyrä)me.com

    VastaaPoista