torstai 21. lokakuuta 2010

Laatupalaverista selvitty

Projekti etenee. Maanantaina istuttiin nelisen tuntia Kastellilla viilaamassa vielä lopulliset projekti- ja sisustussuunnitelmat kuntoon. Pääsuunnittelijamme (joka toimii myös vastaavana työnjohtajana) oli mukana palaverin ensimmäisen puolitoista tuntia, jolloin kävimme läpi kertaalleen vielä asiakkaan velvollisuudet projektin aikana sekä muut asiat, joista vastaava halusi tietää lisää ja jotka oleellisesti liippaavat myös vastaavan tehtäviä. Kaiken kaikkiaan palaverista jäi hyvä mieli ja tyytyväinen mieli on jatkunut sen jälkeenkin!

Kuten jo aiemmassa kirjoituksessa mainittiin, on Kastelli lanseerannut uuden Collection-sisustusmaailman, jonka myötä Kastellin muuttovalmiiden talojen sisustusvaihtoehdot on laajentuneet. Itse valitsimme valikoimasta mm. laminaatin (tammi prestige , kuvassa alla), mustat laatat eteiseen (aiemmin saatavilla oli vain 100x100 laatat, mutta nyt valittavissa on myös 300x600 kokoiset laatat) sekä "huippu-uutuutena " tehosteseinän ja isommat laatat kylpyhuoneeseen! Ainoa asia, mikä erityisesti harmitti talossamme oli juuri tylsän valkoiset kylpyhuoneen seinät, jotka nyt ovat siis historiaa! Olisi valittavana ollut kovinkin jänniä värejä kuten liila ja turkoosi, mutta päädyimme kuitenkin tummanharmaaseen Antracite laattaan, joka miellytti meitä kovasti.

                                                
Collectionista valitsemiemme muutosten lisäksi teimme vielä seuraavia muutoksia:

- kylpyhuoneen oveksi alla olevan kuvan mukainen Pisara Plus ovi


- muutettiin ulkovalaisimet "palloista" moderneiksi (kuvassa alla)


- ovien ulkovärit valkoisesta harmaaksi
- lisättiin sähkö- ja antennipistorasioita
- kodinhoitohuoneen oven yläpuolelle harjakatto kuten kuvassa alla vasemmallaNäiden lisäksi päädyimme myös ottamaan keittiöön lisäosan ikkunan eteen, koska muuten keittiö jäisi "tyngäksi". Kävimme katsomassa jo valmiissa Economy 103 talossa vastaavaa keittiötä ja pakko sanoa, että hyvältä näytti ja laskutilaakin oli tarpeeksi. Hinta tosin olisi voinut olla pienempikin, mutta toisaalta tämä ei ollut nyt se kohta, josta olisi kannattanut säästää. Käytiin Westwoodilla katselemassa portaiden värejä. Kahden vaiheilla ollaan, mutta lopputulos tulee olemaan sellainen, että askelmat on pähkinää tai tummanruskeaa ja kaiteet valkoiset, lukuunottamatta käsijohdetta, joka tulee olemaan saman värinen kuin askelma.

Kaiken kaikkiaan nyt on todella tyytyväinen olo, että päädyimme Kastelliin. Onneksemme loistava myyjämme vinkkasi meitä tekemään sopimuksen vähän ennen hinnan nousua, joka tapahtui lokakuun alkupuolella. Nyt vastaavan talon lähtöhinta on 9000€ kalliimpi kuin mitä se oli silloin, kun me teimme sopimuksen. Rakennusmääräysten kiristyminen ja laajentunut sisustusvalikoima on varmaan osaltaan vaikuttanut hinnan kovaan nousuun.

Nyt kädet syyhyten odottelemme lupakuvien valmistumista. Sovittiin, että Kastelli toimittaa meille lupakuvat sähköisesti vielä tarkistettavaksi ennen lopullisten kuvien tulostusta, jotta varmistutaan siitä, että kaikki on kuvissa oikein ja paikallaan. Tämän jälkeen päärakennesuunnittelijamme hoitaa osuutensa lupakuvista, jotta saadaan kaikki kuvat rakennuslupakäsittelyyn. Niin ja tärkein kaikista: rakennuslainapapereiden allekirjoitustilaisuus on sovittu ensi viikolle =)

Seuraavaksi alamme ilmoitella hankkeesta naapureillemme. Ajattelimme, että kyse on ihan rajanaapureista, mutta tilattuamme listan Vantaan rakennusvalvonnasta naapureista, joille rakennushankkeesta on ilmoitettava, oli listalle eksynyt 19 henkilöä!!! Toisaalta mukava tavata tulevia naapureita jo tässä vaiheessa =)

Täytyypä vielä kertoa yksi juttu: Oletteko kuulleet talomyyjästä, joka soittaa asiakkaalle ilmoittaakseen olevansa sairaslomalla ja että puhelimesta saa nyt parhaiten kiinni? Ihan siis vaan, ettei meidän tarvitse ihmetellä, jos ei sähköpostiin heti vastata... Mieletön myyjä!!! Ihan paras =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti